Vision & Mission

MISSION ♥ 

Vi skapar unika hem, med fokus på det lokala, digitala och cirkulär.

MISSION ♥ 

Vi skapar unika hem, med fokus på det lokala, digitala och cirkulära.

Därför är SLOW living ett bra mind-set för hela vårt företag!

Allt vi gör är SLOW;

Sustainable, Local, Organic och Whole.

Vi främjar svenska hem med ekologisk stil. Här står lokal tillverkning i centrum, re;cirkulation är en självklarhet och vi har ingen överproduktion. Vi vill inspirera genom att visa att det är fullt möjligt att bygga ett globalt, lokalt och digitalt företag på 2020-talet. Vi vet att du bryr dig om miljön och vill ha kvalité som håller länge. Därför är vi här!

Tillsammans så värdesätter Skandinavisk kvalite och design.

VISION ♥

Vi vill vara 100% hållbara i vår affärsmodell och produkt när vi jobbar med att återaktivera tyger i våra textilinredningar. Vi jobbar med att vara Cirkulära genom ett återköpsprogram, (länk) och vi planterar ett träd för varje tillverkad vara, läs mer här. (länk)

 

Vi tror att alla hem har en historia och vi vill inspirera genom att bygga upp ett varumärke som du känner dig stolt över, som tar ansvar med lokal tillverkning och har fokus på den Skandinaviska Enkelheten och SLOW living, ett mindset som många behöver för att stävja denna slit-och-släng mentalitet som många företag och personer driver idag. Vi behöver alla, om vi ska nå de Globala målen 2030, hjälpa till med att minska konsumtionen. Genom att bli Cirkulära i vårt beteende och vakna upp med en medvetenhet om vad vår konsumtion gör med jordens resurser och dess natur. 

Vi står för och vi jobbar efter dessa kärnvärden; 

♥ KVALITE

♥ SVENSK TILLVERKNING.

♥ ANPASSNING EFTER DINA FÖRUTSÄTTNINGAR.

♥ ÅTERAKTIVERING AV MATERIAL.

♥ TRANSPARENS.

♥ CIRKULÄR AFFÄRSMODELL OCH PRODUKTER

♥ SKANDINAVISK ENKELHET

...detta är viktigt för oss som ett SLOW Living Company.  

Har du tankar om oss eller är mer nyfiken på hur vi jobbar med dessa delar? Hör då av dig till oss! Skriv till hej@flory.se med frågor och funderingar kring vårt företag!