Om Studio Reuse

Om Studio Reuse  | Signerad Textil 

Om Studio Reuse | Vi är ett företag som investerar och stödjer svenska företag som ligger på gränsen mellan tillverkning, produkt och tjänst. Vi är experter på det digitala och har en bred marknadserfarenhet kring PR, marknadsföring, varumärke och produkter gärna textila. Idag är Caroline Gadd verksam i bolaget med ett brett nätverk som lätt kan plocka in kunskap vid behov. 

Om Signerad Textil  | Vi är ett nytt svenskt företag och tjänst under uppbyggnad Vi tror på Svensk tillverkning med skandinavisk design i nya textila innovativa produkter. Vi kommer att erbjuda mått-anpassad textil inredning i flera klassiska skandinaviska mönster. Vi gör detta för att vi tror på att ta tillbaka svensk tillverkning och vi är övertygade att du som kund vill kunna beställa sina mått anpassad  textilinredning för att skapa ett unikt och modern Skandinaviskt hem.

Vi erbjuder smarta, innovativa heminrednings detaljer, för ditt Skandinaviska hem.

Allt som vi erbjuder finnas att tillgå i en Made-To-Order vilket innebär att du lägger din order och sedan får du väntat i 14 dagar på din leverans som tillverkas i en fabrik i Borås för att sedan levereras hem till dig, med en klimat kompenserad frakt modell. Vi jobbar med att plantera ett träd för varje order. 

Alla våra material är utvalda i syfte att hålla länge. Vi jobbar med naturmaterial endast i den högsta kvalité. Vi jobbar med att återaktiverar material från textil produktion eller från modemärken som har material överblivet från sin tillverkning, så kallad deadstock. Vi kallar det återaktivering. Vi jobbar även med återvinning när vi kan. Vi hoppas att ni tycker detta låter spännande och vill veta mera, skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller samarbeten.

Caroline Gadd, grundare