Om Flory | en långsam historia

Om Flory  |  

Min mamma berättade en fin historia för mig om en riktig kruttant och en avlägsen släkting till oss som hette Flory. Den historien fastnade i mig och under våren 2021 grundade jag företaget/tjänsten Flory Sweden.

Vi fokuserar oss på att göra bra vardagssaker i textil som är tillverkat här i Sverige och i vaggan & hjärtat av textil 🤍 mitt egna Borås Stad! Allt i överblivna/resttyger som vi återaktiverar. 

Personligen har jag själv sökt efter inredning som inte är som alla andra och som tillverkas lokalt i Sverige, gärna av återbrukat eller återaktiverade tyger, men inte hittat något bra alternativ. Därför har jag startat FLORY, för att det i dag behövs ett smart val för alla som vill vara unika och prioritera kvalitet, det unika och det cirkulära. HURRA! 

S ♥ Sustainable. Hållbarhet i allt vi gör.

L ♥ Lokal. Vi tror på tillverkning i Sverige.

O ♥ Organisk. Att välja ekologisk odling och naturmaterial.

W ♥ Helheten. Vi tror på helheten i varumärket och produkten. 

Vi tror på att leva livet fullt ut, som Flory gjorde! Vi vet att du vill ha kvalité och värdesätter den skandinaviska enkelheten. 

Hör av dig om du är nyfiken och har frågor eller om du vill ha nyhetsbrevet, full med inspiration för att leva mer hållbart (slow) för både sitt hem och sinne.

Vi tror på att leva livet fullt och i med SLOW living i sinnet, som Flory gjorde! 

Häng med till Florys värld ♥

/ Caroline Gadd, grundare av FLORY 

Vi skapar unika hem, med fokus på det lokala, digitala och cirkulär.