Om att klimatkompensera och plantera träd

För oss är det viktigt med hållbarhet och vi ser att vi vill bygga ett ansvarsfullt företag som även tar ansvar för alla sina produkter och utsläpp i form av frakter, tillverkning och försäljning. Vi tror att du som köpare kommer inom något år kräva detta av alla dina handlare. Vi vill gå i framkant för detta beteende och visa att vi som bygger upp en ny tjänst eller säljer en vara, kan (alla företag och konsumenter) ta ansvar. Genom att välja kvalité som håller länge, köpa lokalt tillverkade varor och agera eftertänksamt. 

Vi jobbar med att kompenserar alla våra frakter av våra varor genom Klimatkompensera.se och om vi behöver resa längre sträckor så försöker vi kompensera det utsläppet genom Klimatkompensera.se Ingen kan göra allt med alla kan göra något. Vi tror på att skapa ett hem med gott samvete och att låta ditt hem bära din historia. 

Dessutom planterar vi ett träd för varje produkt som vi tillverkar i ett försök att minska våra gemensamma Co2 utsläpp, genom föreningen Eden Reforestation Projects som är en icke vinstdrivande organisation som har som mål att ha planterat 500 miljoner träd år 2025.