Nyhetsbrev om Slow living

Nyhetsbrev-FLORY

VECKA 5

Hej! Hoppas att du mår bra!

Jag vill skicka ett kort (men stort) kärleksfullt TACK för att du är intresserad av det som jag bygger här på www.flory.se Så mycket fina ord, heja rop och stöd som jag har fått i mitt nätverk. Jag är så TACKSAM.

Jag börjar äntligen bli klara och vill dela med mig av lite tankar. Dessutom så är det den 6 feb, min mammas födelsedag.

Egentligen är det min mammas förtjänst att jag startade Flory.se  Min mamma lever inte längre, hon dog under hösten 2020. Under den sista tiden på sjukhuset drömde vi tillsammans fram den första kollektionen som är FLORY idag. Allt enligt en princip av Slow Living och med tillverkning i Sverige, Borås.

Nu vill jag berätta att vi har öppnat vår webbutik (länk) och har fyllt på med härliga bilder från mitt hem.

BESÖK BUTIKEN HÄR!

Ni som känner mig vet ju att jag gillar att testa saker och tycker att det är viktigt att man hela tiden har kunden/besökaren i fokus (alltså du) så jag söker nu några aktiva testare av vår BETA-version av webben. Kan du tänka dig att ställa upp? Maila mig här!

Varma 🤍 hälsningar 

Caroline Gadd, FLORY Sweden

P.S 1 Bilden nedan är på mig och min mamma, Mari (Lillan), en kreativ och lite knäpp mamma som gav oss alla så mycket kärlek och glädje.

P.S 2 Jag har en nystartad blogg, där jag skriver om Slow living, Slow content och vikten av att leva nu i medvetenhet.
Häng gärna med mig där!

------------------------------------------------