Leveranser och Villkor

För oss är det viktigt med hållbarhet och vi ser att vi vill bygga ett ansvarsfullt företag som även tar ansvar för alla sina produkter och utsläpp i form av frakter, tillverkning och försäljning. Vi tror att du som köpare kommer inom något år kräva detta av alla dina handlare. Vi vill gå i framkant för detta beteende och visa att om vi som bygger upp en hållbar tjänst eller säljer en vara kan, så kan alla företag såväl som konsumenter ta liknande ansvar. Genom att välja kvalité som håller länge, köpa lokalt tillverkade varor och agera eftertänksamt så bidrar båda parterna till en mer miljövänlig marknad. 

Vi jobbar med att kompensera alla frakter av våra varor genom att klimatkompensera. Om vi behöver resa längre sträckor så försöker vi godta det utsläppet genom sidan Klimatkompensera.se, som ser till att utsläppet vi orsakar balanseras ut och kan renas.  Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Vi tror på att skapa ett hem med gott samvete och att låta ditt hem bära din historia. 

Dessutom planterar vi ett träd för varje produkt som vi tillverkar i ett försök att minska våra gemensamma Co2 utsläpp, genom föreningen Eden Reforestation Projects, som är en icke vinstdrivande organisation vars mål är att ha planterat 500 miljoner träd år 2025

  1. Om FLORY sweden | About Details AB

Företaget (About Details AB) har sitt säte i Stockholm. Företagets besöksadress är Signe Hebbesväg 12, Hägersten Stockholm. Önskar du komma i kontakt med oss, skicka ett mail till hej@flory.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

  1. Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till hej@flory.se

  1. Leverans

Våra normala leveranstider är inom 14 dagar. 

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid, än 14 dagar ska du kontakta oss via e-postadressen hej@flory.se