Caroline Gadd | grundare av FLORY

Bild caroline Gadd, SEO expert och kreativ entreprenör av flory.se

 

Hej, mitt intresse för stil, inredning och design från secondhand har hållit i sig sedan unga år. 

Jag är ursprungligen från Borås, uppvuxen i en textil-familj som drev ett stickeri/syfabrik på Bryggaregatan i min hemstad. Fabriken drevs av min pappa tillsammans med min farfar. Även min farfars far Oskar ägde en skoaffär i centrala Borås, Franssons skor. Jag är glad och tacksam för den uppväxten jag har och att jag lärt mig att värdesätta kvalitet i produktion.

Mitt första heltidsjobb var som designassistent på JC i Borås, detta  ledde senare till en sömnadsutbildning på TEKO i Borås. Jag arbetade senare som inredningsassistent & stylist i 3 år på en reklam-fotofirma i Borås innan jag flyttade till Stockholm (2000).

Det var först för några år sedan som mitt intresse för Slow Living verkligen ökade, det efter att fått en utmaning av mina närmaste vänner att inte handla något nytt på 6 månader. Då slutade jag att konsumera nya kläder, både jag och min familj. 

Vi försöker nu leva helt cirkulärt, med en plantbaserad kost och hållbarhet i sinnet. För allas vår morgondag. Klimatkrisen som vi är i har påverkat mitt mindset mycket och jag tror att vi alla måste vara med och ställa om till en mer cirkulär och åter-älskad vardag. Ska vi ändå producera nytt så kan vi ju se till att göra det med återbruk och lokal i landet man befinner sig i. Jag tror att detta är framtiden. 

Jag har en utbildning inom digital marknadsföring och några år erfarenhet på Bemz.com och Idag jobbar som SEO expert med organisk synlighet och digital marknadsföring som mitt expertområde.

Jag tror på att leda med Slow Communication, som bygger långsiktiga relationer och som fyller varumärken med äkta innehåll och långsiktiga relationer, något vi inte så ofta talar om ännu. 

Vi är ju många som har lagt om växeln i livet under 2020 och jag hoppas att du vill hänga med på den resan så som jag och min familj gjort.

Tacksamhet, Meningsfullhet och Slow Living gynnar livet. 

Jag har en blogg som jag uppdaterat minst en gång i veckan, häng med vår S.L.O.W Living blog (Sustainable, Local, Organic, Whole) här (länk) 

Har du någon fråga eller vill veta mera? Hör av dig! 

Caroline Gadd | caroline@flory.se