Egentligen så är det min mammas förtjänst att jag startade Flory.se 

Min mamma lever inte längre, hon dog under hösten 2020. Under den sista tiden på sjukhuset så berättade hon historien om Flory Gate, en riktigt kruttant som inspirerar mig mycket. Vi drömde tillsammans fram den första kollektionen som blivit verklighet och nu finns tillgänglig att köpa. 

 

Vem är jag då? Jag heter Caroline och är 44 år, jag har 3 barn och bor i Mälarhöjden i Stockholm. Ursprungligen är jag från Borås där jag har en grundutbildning i textil & sömnad på TEKO. Jag är utbildad i digitalmarknadsföring och har jobbat på Bemz.com i några år samt ytterligare några på digital byrå i Stockholm. Där låg mitt fokus på marknadsföring och digital förändring i SEO rollen (organisk trafik).  Jag upptäckte att för att få med på kunder på den digitala förändringen så är föreläsningar, utbildning och information en viktigt del.

Jag är en person som tror på transparens och nyfikenhet i vardagen. 

 

Mediterar-CarolineGadd 

Som person har jag länge älskat och sy, måla och pyssla hemma. Som exempel har jag alltid sytt mina egna gardiner och att inreda är en passion som kom till god användning både hemma och i vårt hus på Gotland. Ett hus som vi har byggt efter min gubbes egna ritningar.

Jag lärde mig mycket att bygga ett hus tillsammans....(det och att ha 3 barn) 

Under de senaste åren har jag verkligen vaknat upp när det kommer till konsumtionsbeteenden och klimatkrisen som vi alla är mitt i. Insikten kom att vi måste alla hjälpas åt och förändra. Att sitta och vänta på myndigheter och politiker räcker inte. Så jag gör vad jag kan för att förändra och förenkla livets alla delar. Jag beräknar Co2 nivåer, äter plant-baserat, konsumerar inget nytt utan försöker cirkulera det mesta. 

Att starta FLORY är en dröm som jag har burit under en lång tid men inte riktigt vågat agera på.

"Man brukar säga att allt har sin tid i livet"

Jag känner verkligen att den rätta tiden för detta Slow-living-företag är nu.

Efterfrågan på grönare alternativ är högre än någonsin och med vårt fokus på att leverera heminredning som är Hållbart, Lokalt tillverkat i Sverige, av Organiska material och där helheten är med alla delar

(SLOW ;)) svarar vi på den begäran!

FLORY har ett Globalt mindset, 100% digitalt och med den svenska enkelheten och SLOW living som ledstjärna och ideal. 

Jag kommer att försöka uppdatera denna blogg en gång i veckan.

Häng med till Flory´s hållbara värld ♥

Ljus & Värme

/ Caroline Gadd, grundare av FLORY 

Du kan alltid maila mig på caroline@flory.se.