Fördelen att gå INK Borås 8 veckors program 

När jag startade upp Flory i September/ Oktober förra året så såg min mamma en annons på Linkedin om att Ink Borås skulle ha en 8 veckors kurs i entreprenörskap och hon skicka ett mej med inte så mycket text, det stod bara

- SÖK! kram mor

En Inkubator, som INK Borås är ett företag som hjälper till med affärsutveckling för startups och just dom här i Borås har ett nationellt fokus på textil- och mode. Borås INK (Inkubatorn i Borås AB) ägs av Borås Stad och finansieras bland annat av Borås Stad, Västra Götalands Regionen, Vinnova och Högskolan i Borås.

Dom sitter i fina lokaler i Borås, Fashion Textil Center, inte för att jag fick vara där på kursen då det var Corona nedsänkning hela tiden, men tänk så bra detta gick att genomföra via Zoom och Teams:) 

Jag fick tillsammans med en grupp med 12 andra prata om min ide och fick ta del av deras kunskap och andra experter. Dessutom så var min underbara leverantör av sömnad, Textil fabriken med så vi fick mer tid att lära känna varandra, jag som du hör så har jag bara gott att säga om denna kurs! -SÖK. Ansökan ständer den 18 mars, så skynda! 

Läs mer och ansök till kurs 8 veckor INK Borås lab, här! 

6 st fördelarna att vara med i INK BORÅS 8 veckors program

  1. Du träffar andra som jobbar med sin affärside
  2. Du får boka av tid varje vecka att sitta ned och jobba med ditt företag.
  3. Du får koll på några av de viktigaste delarna så som avtal, budgetar, marknadsföring och validering av din ide. 
  4. Du får grymma föreläsningar av experter i utvalda branscher.
  5. Du får tillgång till dessa experter 1 h i veckan efter utbildning, det ger dig chansen till att ställa frågor och arbeta fram ditt företags syn/vinkel eller erbjudande kring just det ämnet. 
  6. Du får massa stöd, heja rop och olika vinklar på ditt erbjudanden och hur du kan komma ut  med din ide, för det är ju det som verkligen värdesätts här. Hur snabbt kan du komma ut med din ide och testa mot kunder. 

Mina råd till dig som går kursen är, var aktiv, lägg till dina nya bekanta på kanaler som Linkedin, fb och instagram så kan ni bygga relation utanför kursen med. 

Kommentera på folk frågor och skapa den stämningar som du vill ha. 

Var bjussig , har du erfarenhet eller kunskap kring ett ämne som någon frågar om,, svara och bjud på din kunskap- det blir roligare så. 

Lycka till och har du frågor om hur det är att gå kursen hör av dig! Lycka till med ditt företagande och vi som vågar göra denna resan vi behövs, vi behöver gå före och visa dom stora bolagen att det går att göra hållbara, slow business lönsamma och framgångsrika. 

 Häng med till Flory´s hållbara värld ♥

Ljus & Kärlek

/ Caroline Gadd, grundare av FLORY 

  1. Du kan alltid maila mig på caroline@flory.se.